vrijdag 31 mei 2013

Via Rosmalen naar het Mediapark in Hilversum

Het klinkt wellicht wat vreemd voor een orkest zoals het onze, maar het wordt inmiddels de tweede keer dit jaar dat we er gaan komen. En wel voor een opname van een tv special met Ben Cramer. Het gaat een show van 45 a 50 minuten worden die uitgezonden gaat worden in het najaar van 2013 bij omroep Max.

Een voor ons apart verhaal en in de wereld van poporkesten en coverbands uitzonderlijk en daarnaast dan een wel hele vette uitdaging.

Nu is het niet helemaal vreemd voor ons, "acteren" in een tv studio. Tenslotte waren we er al 2 keer eerder. Maar dat was voor precies een heel nummer van 3 minuten. Dat dit een heel ander "feestje" is, mag duidelijk zijn. Zeker voor die gene binnen het orkest die dit in de voorgaande 2 keer niet hebben kunnen meemaken.

Nu is een dergelijke onderneming vanzelfsprekend een verhaal wat we niet elke week mee gaan maken. Ons orkest bestaat al meer als 10 jaar. In die periode hebben we ik weet niet hoeveel optredens gehad. Besloten feesten, grote bedrijfsfeesten, met en zonder artiestenbegeleiding, theaterwerk en in 2008 een tounee naar China, die we in 2014 nog even " dunnetjes" overdoen. Nu heb ik zelf maar een gedeelte van het oplopend succes van ons orkest in de laatste 3 jaar mogen meemaken. Een ding is echter wel duidelijk. Zelf heb ik al ruim 35 jaar band ervaring. Maar hoe je ook bekijkt, de laatste 3 jaar met dit orkest op pad zijn geweest is een ongekende ervaring. De gedrevenheid van de muzikanten, die allemaal muziek spelen puur voor hun plezier waarbij de passie voor hun hobby steeds meer tot uiting komt in betere prestaties, die heb ik in geen enkele muzikale setting mogen mee maken in de jaren vooraf gaande aan mijn deelname in dit orkest.

Dat kan dan maar een ding betekenen. De kritische muzikanten en andere niet muzikale personen buiten ons orkest hebben het mis, maar dan ook grandioos mis.

Benny's Big Show Orchestra, het grootste poporkest van Nederland,  kan het, doet het en zal haar succes blijven continueren.  Waarom? Om dat de mensen die er echt verstand van hebben, zich wel 3 keer bedenken om een tvshow van bijna een uur te maken met een stelletje " wel aardige hobbyisten ".

Op de afgelopen repetitie,  waren ze op bezoek bij ons, de experts uit het vak uit Hilversum
Als ik de reacties mag geloven ( en dat doe ik) waren ze heel enthousiast,  de jongens uit Hilversum.
Trots op ons bandje, trots op onze crew die elke keer weer volledig belangeloos voor ons klaar staan. Trots op ons Management die zich uit de naad werkt om het elke keer weer geregeld te krijgen en trots op onze orkestleider die de hele club altijd weer weet te motiveren en naar hogere prestaties weet te bewegen.
Op 14 juni gaan de tv studio in om een televisieshow te maken, ze geloven er in, de professionals in Hilversum van het mediapark.  Een show met Ben Cramer en zijn Frank Sinatra repertoire.

Helemaal geweldig gaat het worden.

Op 8 Juni gaan we een nieuwe show presenteren in Rosmalen. Daar gaan we weer echt ons ding doen, daar waar we goed in zijn, een heerlijke avond popmuziek met lekker veel nieuw materiaal. Anouk, Phil Collins, The Golden Earing, Toto en nog veel meer heerlijke muziek, het komt allemaal voorbij en het gaat een lange maar vooral gezellige avond worden.

Als jij nu een echte muziekliefhebber bent, dan mag je dit niet missen. Dus zorg dat je er bent. Kaarten zijn gewoon te bestellen via de website van ons orkest.

De Swinging Sentation Party van BBSO.... kaarten rechtstreeks bestellen? via de volgende link van onze website:

http://www.bennysbigshoworchestra.nl/agenda/swinging-sensation-party/



Geen opmerkingen:

Een reactie posten