maandag 10 december 2012

Vreemde wereld

Dat was het, is het en blijft het dan waarschijnlijk ook. De muziekwereld, want daar heb ik het over. Een vreemd wereldje. Nu zijn we binnen ons orkest druk doende om de 2 aankomende optredens goed voor te bereiden. Je weet wel, die 2 gala's waar we de nodige artiesten mogen begeleiden. Nu is dat op zich niet zo vreemd. Tenslotte doen we dat wel vaker, maar dit jaar?

Eerst Rotterdam met oa  Xander de Buisonje en Henk Poort. En die laatste had het op onze repetitie al behoorlijk zwaar, vreemd? Nou, misschien wel....Zouden die BNers nu niet gewoon door hebben dat ook zij gewoon hun partijen moeten voorbereiden? Nu inmiddels wel. Vervolgens doen we ook nog iets met Lady Charity en The Dutch Diana Ross wellicht. Ook leuk....

En wat blijkt, Ben Cramer komt dan ook nog wat doen................samen met ons uiteraard, want na onze tour met hem en Maggie MacNeal heeft hij de smaak blijkbaar goed te pakken en hebben we iets samen.

En ja, ook dat mooie ballet is weer van de partij en gaat op onze muziek nog even lekker los. oh oh, het gaat er weer warm aan toe, daar in Rotjeknor!!! 

2 dagen later, weer zo een feestje in Veldhoven, maar dan weer met Gerard Joling en Jorge Castro, en ook die kennen we.

Het vreemde van het hele verhaal is nu, dat wat wij wel wisten maar mooi stil over moesten houden, dat we in Veldhoven een wel hele speciale gast zouden mogen begeleiden. Maar wederom op zo ongeveer het laatste moment een aanpassing in het draaiboek en hij komt dus niet!!! Uiteraard weer een centenkwestie, of liever gezegd, ging het in zijn geval om Engelse ponden.
.
Ja, we hebben het hier over een hele grote jongen uit die vreemde wereld. zijn naam;

Sir Tom Jones.



Helaas, de organisatie heeft afgehaakt en hoe jammer is dit? Heel jammer, voor ons met name. Want een dergelijke naam mogen bijschrijven op je cv?? Hmmm, bepaald niet verkeerd. Het publiek dan?? Och, wat je niet weet wat er niet komt mis je dan ook niet, toch? En het vreemde van de hele zaak is nu eigenlijk dat het draaiboek voor een dergelijk groot galafeest net een week voor aanvang pas compleet klaar is. Dat hier de nodige binnen ons orkest knap ongerust over worden, mag dan wel duidelijk zijn. 

Dit zijn namelijk geen feestjes waarbij je een week voor aanvang nog van alles en nog wat gaat aanpassen.

Maar het allerbelangrijkste is dat we nu een uitgelezen kans missen, jammer, dat wel. Met name voor onze Ben, want deze heeft een aantal dromen. En ja, dit was er een van. En ik had hem dit zo graag gegund. 





Nou Ben!!! We pakken hem nog wel een keer, heus!!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten