vrijdag 16 november 2012

December drukte!

Tsja, het is op zich al een drukte, zo in december, voor de meeste van ons. Maar als je dan ook nog een "hobby" hebt, waarbij andere (collega muzikanten en artiesten die je als orkest begeleid) gewoon op je rekenen dat je er bent, dan moet het maar gewoon, punt uit.

En zo werkt het in het wereldje van muzikanten.

Begrijp me goed. Niet dat dit nu zo levensbedreigende situatie is, die hele drukke december maand, dat nu ook weer niet. Maar dit jaar komt het een en ander nu even niet echt gelukkig uit allemaal. Jammer dan en pech gehad. Of te wel; deal with it. En dat doen we dan maar braaf.

Zo hebben we 2 optredens vlak achter elkaar op de agenda in december staan. De eerste op de 15de en op de 17de nog zo eentje van het zelfde kaliber.
Nu is die van de 15de al hieronder besproken. Wat rest is dan het verhaal over de 17de.

2 jaar geleden waren we daar ook al voor ingehuurd, in die grote sporthal in Veldhoven. Een groot gala bal, helemaal in stijl, De dresscode is dan Black Tie. Gala dus.

In dit geval werderom met Jorge Castro ( en die hebben we toen ook mogen begeleiden) En Gerard Joling gaat ook nog even zijn opwachting maken. Genoeg te doen weer om alle muziek voor die avond weer in orde te krijgen. En daarom nog weer even "lekker druk".

Heerlijk die gala's, zeker twee verschillende vlak achter elkaar. Maar gezellig, leuk en altijd weer lekker met muziek bezig. En daar gaat het dus om.

Een paar fototjes van 2 jaar geleden:





Geen opmerkingen:

Een reactie posten