zondag 12 februari 2012

Met BBSO op live TV

Inderdaad, jullie zien het goed. Donderdag 16 februari gaan we live op TV bij omroep MAX. Het een en ander heeft alles te maken met Ben Cramer die helemaal ondersteboven is, van ons orkest en hoe wij een invulling geven aan de theatertour die wij samen met hem en Maggie MacNeal op dit moment in een aantal Nederlandse theaters aan het geven zijn.

Ben Cramer zit dit jaar 45 jaar in het artiesten vak. Dat wil hij dan ook aan het Nederlandse publiek laten weten ook. Er zit dus een hele grote show in de spreekwoordelijke pijp. Hoe die show er uit komt te zien en met wie aan (muzikale) gasten hij dit gaat organiseren en welke omroep het mogelijk gaat worden die het gehele verhaal wil gaan vastleggen, is nog in zijn geheel niet duidelijk. Maar dat hij dit muzikaal wil laten begeleiden met een bepaald orkest, tsja...................................??? Ik wist het wel, als ik Ben zou heten???

Maar even terug naar de televisie-uitzending.

Het zullen hooguit 1 of 2 nummers zijn die we live de ether in gaan gooien as donderdag, maar dat neemt niet weg dat dit toch wel heel erg leuk is om te doen. Wat een beetje jammer is, is het feit dat er maar een 25 personen van ons orkest daar in die studio passen. Dat is pakweg de helft dus. Hoe dan ook, ook dit gaat een leuke ervaring worden.

Dus kijken op Donderdag 16-02, om 17.30 uur Nederland 2.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten