donderdag 27 februari 2014

Is er leven na China?

Maar natuurlijk, is er leven na China en ja, we begrijpen best wel dat het op handen zijnde Chinese avontuur nu even vol in de belangstelling staat en dat wij daar nu even heel erg druk mee zijn. We zitten dan nu ook vol in de voorbereidende fase, maar ja, nu ook nog even carnaval er tussen door. En voor een Brabants orkest, zeker in onze omvang geeft dat dan weer mee dat in ieder geval zo ongeveer het gehele blazerslegioen van BBSO de komende dagen alles behalve het China repertoire uit hun instrumenten laten komen. Ieder zijn hobby en dus ook zijn of haar lolletje, zullen we maar zeggen. Als Rotterdammer, helaas ik kan er verder helemaal niets mee, maar dat is dan verder ook niet belangrijk.

Maar het leven gaat gewoon door, ook voor ons na 4 Mei 2014. Een leven wederom weer met het volgende optreden al weer op de agenda. 31 Mei gaat het worden en dan ook nog eens in ons eigen Brabant. In Rosmalen en dan in de Kentering.

Terug van de Chinese theaters, de Chinese hotels, de Chinese maaltijden, de Chinese touringcars, enfin zo ongeveer alles wat  Chinees is en klinkt. Maar ja, wat wil je? Na een dergelijke tour naar Shanghai en een aantal omliggende steden waar het uitsluitend Chinees is wat je daar ziet en mee maakt.

Gewoon weer alles wat zo lekker vertrouwd is, met onze eigen spullen en op onze eigen vertrouwde podia, met onze eigen crew die weer heerlijk hun eigen dingetje kunnen doen, met ook voor hen vertrouwde spullen. Gewoon weer lekker thuis.

Zoals in de Kentering in Rosmalen op 31 Mei en ja, ook Tinte staat weer op het programma. Deze laatste op 19 Juli. Nu is de Kentering en zogenaamde thuiswedstrijd, maar eigenlijk Tinte ook. Een keer of 10 zijn we daar inmiddels al weer geweest. En dit jaar hebben ze daar een 25 jaar jubileum te vieren, en ja...........Maar daarover later meer, veel meer.

Vervolgens komen er nog wel meer van die heerlijke optredens op de agenda, zoals ons vast uitstapje in de richting van Rotterdam tegen het einde van het jaar.

Dus ja, er is leven na China, volop leven.....................Lekker toch!!

Om het allemaal goed in de smiezen te houden waar wij weer lekker gaan "uitpakken" en dan bedoel ik niet onze koffers na het Chinese avontuur. Houd dan goed onze agenda in de gaten, want voor dat je het weet staan we heel dicht bij je in de buurt te spelen.

http://www.bennysbigshoworchestra.nl/agenda/






En wellicht gaan we het onderstaande ook wel weer doen op een van de komende Hollandse shows. Wat is het (muzikanten) leven toch mooi? En ondertussen, voor die gene die lekker het carnaval induikt, heel veel plezier de komende dagen Voor die gene die dat dan niet doen overigens ook!



                                               


                

                                               




Geen opmerkingen:

Een reactie posten