zondag 29 september 2013

December 2013

Het begint zo langzaam aan meer een traditie te worden dan "maar weer een optreden". De maand december, zoals te doen gebruikelijk altijd al een drukke maand en voor ons dus ook dit jaar weer een tweetal hele speciale optredens.

Aan de andere kant is het "speciale" er inmiddels al wel af. Binnen een week naar Eindhoven en Rotterdam. Nu is de afstand niet het probleem. Tenslotte doen we gewoon op een doordeweekse dag ff Franeker aan. En dan volgend jaar in April ook ff Shanghai. Dus, met de club dicht bij huis of helemaal aan de andere kant van het land of zelfs wereld, geen probleem, echt niet.

Maar de beide december optredens, zoals we ze maar omschrijven, inmiddels voor de derde keer op rij, die gaan weer voor de nodige extra drukte zorgen binnen ons orkest. Vorig jaar oa. met Xander de Busonjé en Henk Poort op het podium mogen staan. Het hele verhaal voor december is op dit moment nog niet duidelijk en wie we nu weer mogen gaan begeleiden..................... daar laat ik me nog even niet over uit, tot dat het definitief is vast komen te staan.

Weer extra werk aan de winkel dus. En december, het was al zo een drukke maand. Maar aan de andere kant, heerlijk, dit soort van optredens. Relatief dicht bij huis, in goede accommodaties, onder goede omstandigheden, met professionals mogen werken. Wat zit ik nu dus te mopperen?

Precies, laat ze maar komen, dit soort optredens, geen probleem. Wij zorgen wel weer dat we er klaar voor zijn.

Nog even een paar plaatjes van de voorgaande jaren:





 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten