donderdag 19 september 2013

Een doordeweekse dag

Het begint nu toch wel echt op een professioneel orkest te lijken. Of is het toch weer die ongekende drive om te willen spelen?

Waarschijnlijk het laatste.

Want wie verzint het nu om een voltallig orkest in te huren op een doordeweekse dag, helemaal aan de andere kant van Nederland? In het hoge noorden, Friesland nota bene!!!! Is er dan een steekje bij je los, of weet je stiekem toch wel dat we komen?

Wat ook de aanleiding is geweest, het doet er eigenlijk niet toe. Wat er wel toe doet is dat wij er gewoon waren en met plezier. In Franeker deze keer en ja, Hij zal het wellicht ontkennen, maar De weerman van het Noorden, Piet Paulusma, had hier heel duidelijk een aandeel in het verhaal. We hadden deze kerel een aantal jaren geleden ook al in Bolsward mogen ontmoeten, vandaar!

De opening van de Agrarische dagen in Franeker, daar ging het in dit geval om. En die was op woensdagavond en inderdaad, dat is nu niet echt net naast de deur. Maar och, China is veel verder en daar gaan we in April naar toe. Dus dan moet Franeker maar een peulenschilletje zijn om er te komen, toch? Nou, bijna........................ De chauffeur van de touringcar had hier een geheel ander idee bij. En dat bleek. Het is toch volstrekt normaal dat je vanuit Den Bosch, via Amsterdam, Alkmaar, Den helder en de Afsluitdijk naar Franeker gaat rijden???


Uiteindelijk kwam het toch weer allemaal goed. Waarschijnlijk hebben we hier het record soundchecken vet gebroken. en was weerman Piet tijdens het hele verhaal met een tv uitzending bezig, maar vooruit met de geit. met dank aan onze crew, kon het feestje gewoon op tijd beginnen.







En zo kan het gebeuren dat ook ons "bandje" gewoon op een doordeweekse dag aan de andere kant van Nederland een feestje gaat bouwen. En ja, dat laatste was inderdaad weer het geval. 

Vervelend toch weer................................... feestjes gaan bouwen :-) 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten