zondag 13 oktober 2013

ON TOUR!!!

Zo, klinkt dat nu stoer of niet? On tour?

Wat je er ook voor een mening op na wil houden en of je het dan ook stoer of iets geheel anders van gaat vinden, van mij mag het allemaal, maar gebeuren gaat het wel.

Ok, we zijn geen wereldberoemde band die een half jaar lang vliegtuig in, vliegtuig uit, concerthal of voetbalstadion in en uit, gevolgd door hotel in en uit en ga zo maar door, gaan doen. Zelfs het "sex and drugs and Rock 'n Roll" met groupies en al die andere vreselijke onzinnige zaken gaat niet gebeuren (denk ik).

Een saai zooitje dus?

Nou....................dat dan nu ook weer niet, helemaal niet zelfs, sterker nog, met 50 muzikanten en crewleden in een vliegtuig stappen, naar China "fladderen" en daar met dit zooitje ongeregeld 10 dagen die Chinezen proberen gek te krijgen! Dat kan op alles uitlopen, maai saai? Nog niet misschien!!!!!

Maar vrijdag 25 April 2014 gaat die tour wel starten en inderdaad we gaan met die grote club in een vliegtuig naar de andere kant van de wereld. Naar China dus en om precies te zijn 10 dagen toeren in en rond Sjanghai.

Hoezo 10 dagen in maar een stad?

Vergis je niet, Sjanghai is de grootste stad in China met alleen daar al meer inwoners als in ons Nederland alleen. een slordige 18 miljoen, is de schatting. Want helemaal precies weten de Chinezen het niet eens. ( is ook zo lastig tellen als ze niet stil blijven staan)

Dat betekend dan ook weer dat die 50 "kaaskoppen" niet opvallen in die giga grote menigte met mensen, of eigenlijk juist weer wel!

Hoe dan ook, we gaan "on Tour" naar China, voor de 2de keer zelfs. Dat kan maar een ding betekenen, lijkt me. Ze hebben het de vorige keer (in 2008) heel erg naar hun zin gehad met ons "orkestje". Dus we werden wederom uitgenodigd om naar Sjanghai te komen voor een aantal concerten te geven.

Nou ja zeg, dan doen we dat toch gewoon, geen probleem. U vraagt en wij "draaien", is nog steeds het motto.

China en Sjanghai, geen idee, maar het schijnt een leuke stad te zijn met heel veel mensen.





Alle verdere ontwikkelingen rond deze tour zijn te volgen via: 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten