maandag 16 januari 2012

BBSO LIVE!


Het mooiste van een live optreden is eigenlijk wel dat er altijd wel eens wat mis gaat. Nu is dat op zich niet zo vreemd, want ook in de meest professionele  orkesten gebeurt dit, dus bij ons ook en daardoor bij mij ook. 

Nu is dat allemaal niet erg, zolang het maar geen zaken zijn die feitelijk afbreuk doen aan een optreden. En in veruit de meeste gevallen zijn het van die dingetjes die eigenlijk niet opvallen en in de regel al weer zijn opgelost voordat er dan ook maar iemand van het publiek iets in de smiezen heeft. Het leuke van live is dan ook dat het live is. 

Dit keer overkomt mij iets, wat me nog nooit is overkomen. En niemand die het in de gaten heeft. Maar opgelost moet het wel worden.
Een van mijn kleine bekkens krijgt na een waarschijnlijk iets te harde tik het even te kwaad en springt spontaan in een heel andere vorm. En dat laatste kan natuurlijk eigenlijk niet, maar gebeuren doet het toch. Acuut ingrijpen is dan de enigste optie. En natuurlijk op het moment dat een van onze bezoekers dit even mooi kon vastleggen op film.

Kijk maar;  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten