zaterdag 31 december 2011

het nieuwe jaar

Het afgelopen jaar is er veel gebeurt, heel veel zelfs. Zo is er een nieuwe percussie set gekomen met een compleet nieuw rack en dit heeft inmiddels zijn waarde al meer dan eens bewezen. Uiteraard zijn we flink aan de slag gegaan met onze nieuwe theatershow, waarvan we op 14 december de première in Den Bosch hadden.  En zo tussen de bedrijven door nog een aantal shows gedaan met verschillende Nederlandse artiesten.  Al met al was het aardig wat, van wat er zo voorbij is gekomen.
Op dit blog zijn verschillende artikelen geplaatst, die uiteraard met de theatershow te maken hebben. En daar zal ook in 2012 nog wel het nodige bijkomen.

Ondertussen staan we op de laatste dag van 2011 en wil ik bij deze vanuit hier een ieder een heel gezond, gelukkig maar vooral ook een heel muzikaal jaar toe wensen. Aan mij zal het niet liggen en aan ons orkest ook niet.  De theatertour loopt tot in april 2012 en tussendoor zullen er nog wel wat andere optredens op de agenda komen.  Maak je niet ongerust, ik houd een ieder wel op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Tot ziens in het nieuwe jaar.
Ton Kruijning,
Percussionist, Benny’s Big  Show Orchestra.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten