zaterdag 12 november 2011

Een hobby.

Daar had ik het in het voorgaande bericht over. En natuurlijk is dit het dan ook. Oke, zo hier en daar loopt het een beetje uit de hand. En dan in de zin van dat er toch stiekem wel heel veel tijd in kan gaan zitten. Zeker daar waar je als orkest met artiesten op een en hetzelfde podium staat en deze mag begeleiden. Een samenloop van omstandigheden is dan ook dat we aan de vooravond staan van onze “Jukebox on Tour” première en er dan vervolgens in een week tijd nog even 2 galavoorstellingen bij mag doen, met weer andere artiesten.
Hoe was het ook alweer? Zo blijf je van de straat??? Juist, dat was het!!!!
Aan de andere kant, een hobby en een hele leuke ook nog, wat is daar nu zo mis mee? Zou je denken. Natuurlijk helemaal niets, sterker nog, het is gewoon helemaal geweldig waarbij de ontwikkelingen nu in de laatste paar weken wel heel snel gaan. Waar gaat dit eindigen, zou je denken? En waar dan?
Geen mens die het weet en wat er allemaal nog meer gaat gebeuren, of niet, ook dat is een groot mysterie. Daarmee houden we de boel spannend, blijft een ieder op scherp staan en blijven we daardoor ook veel beter gemotiveerd om voor elke nieuwe uitdaging weer net even een paar tandjes erbij te zetten. En nog steeds is het een hobby.
We worden tegenwoordig helemaal vol gestopt met programma’s als The Voice, Idols, So you think you can dance en ga zo maar door. Mooie televisie en voor een eenling zelfs een mooie zet in de rug naar, voor vele, een droom. En voor veruit de meeste daarna wederom maar weer een hobby. In ons kleine Nederland zijn op deze manier onnoemelijk veel mensen met hun muzikale hobby bezig. Prima toch, al die hobbyisten, is niks mis mee.
Zo hebben wij er 55 van bij elkaar en stiekem is dit alles behalve een hobby. Ga maar eens na. Welke artiest haalt het in zijn hoofd om met een dergelijke club 10 theatershow te gaan doen? Met van die hobbyisten, nou? Hun eigen reputatie staat dan toch ook meteen op het spel? Toch? Absoluut niet dus. Als je nu wil weten hoe dat dan kan, dan is er maar een optie. Precies, gewoon naar een van die 10 theatershows komen en je gaat het beleven.
Hieronder staan ze alle 10, zoek er maar eentje uit, of twee, drie……………?












Geen opmerkingen:

Een reactie posten