vrijdag 6 juni 2014

Wederom Televisie

Zo gaat dat.

Zo zit je in het vliegtuig op weg naar China om een tour in en rond Shanghai met het orkest te gaan doen om vervolgens via Rosmalen waar we onze 2de Swinging Sentation Party in het afgelopen weekend hebben volbracht, zijn we ons nu al weer aan het opmaken voor weer geheel iets anders.

Wederom televisie, in dit geval. Nee, dit keer niet in dat geweldige mooie mediapark in Hilversum waar alle spreekwoordelijke "toeters en bellen" uit de kast worden gehaald om een drie kwartier durende tv special op te nemen. Maar nu eens wat kleinschaliger.

Het Artiesten cafĂ© in dit geval. Een programma van "Boschtion Televisie", een lokale en regionale tv zender uit Den Bosch. En in dit geval staat onze eigen Ben van Wijk centraal. Een programma waarin Ben van Wijk en zijn orkest "Benny's Big Show Orchestra" in de spotlight komen.
 
Er wordt naast het nodige aan muziek via een aantal interviews met Ben en een aantal orkestleden ruim aandacht besteed aan onze Chinese tour. Daarbij was ook Ben Cramer van de partij en deze gaan we dan ook met een aantal nummers terug zien in dit tv programma.

Een tweetal uitzendingen gaan er opgenomen worden. Waarbij nog enkele andere regionale artiesten hun opwachting maken.

Voor die gene die de opname willen bijwonen, dat kan.

Op woensdag 11 juni, in "het Veerhuis" aan de maasdijk 12 in Bokhoven bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom. De opname bij wonen is volledig gratis.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten