zondag 1 april 2012

The end!

Zo, dat was het dan.

onze "Jukebox On Tour" theatershow. Na Uden stopt het hier. Dat was oorspronkelijk niet het plan, maar de ontwikkelingen in theaterland hebben er voor gezorgd dat wij een aantal show's niet hebben gepeeld. Dat ligt niet aan ons, verre van dat. Hoe dan ook, dit hoofdstuk hebben we gisteren met een geweldige show weten af te sluiten, samen met Ben Cramer en Maggie MacNeal.
Het was een geweldige mooie tour en heel erg leuk om te doen. Zeker met de wetenschap dat er een hele club mensen dit voor ons muzikanten hebben mogelijk gemaakt.

Ik heb het er al eens eerder over gehad, maar het blijft een onvoorstelbaar mooi gegeven dat je als muzikant kunt rekenen op een team van mensen die dit allemaal mogelijk maken en dat belangeloos en met volle overtuiging en passie. Zonder hen was dit absoluut onmogelijk geweest.

BBSO & SL CREW!!! heel hartelijk bedankt voor jullie geweldige support en dat we nog jaren van jullie onbetaalbare diensten mogen genieten.


Ondertussen gaan wij door met muziek maken, gewoon zoals altijd. Op openbare optredens, op besloten feesten, met en zonder artiesten. 

The show must go on!



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten