donderdag 18 april 2013

Televisie uitzending

Zoals ook vorig jaar in februari is BBSO wederom bij omroep MAX in een televisie uitzending te zien. En wel op woensdag 24 April in de uitzending Tijd voor Max. Ook dit keer weer met Ben Cramer. Het vorig jaar ging het om een promotioneel stukje voor onze theater tour. Dit keer gaat het om iets anders. Wat nu precies de aanleiding is voor deze hernieuwde tv uitzending waarbij ons orkest en Ben Cramer betrokken zijn, laat ik even achterwege, het een beetje spannend houden is hier wel op zijn plaats.

Een ding wil ik er wel over kwijt. Als het allemaal gaat lukken ( het plan achter de tv uitzending) gaan wij met ons orkest wederom een groot avontuur aan. Maar daarover later meer.

Vorig jaar stonden we in studio 23 op het media park met net iets minder dan de helft van ons orkest. Dat was voor een dergelijke (te) kleine studio een enorme uitdaging. Deze keer gaan we slechts met een kleine delegatie, ongeveer 12 muzikanten. dat is slechts een kwart van de club. De bezuinigingen zijn klaarblijkelijk ook doorgedrongen in medialand.

Dat mag de pret en het hoger achterliggende doel echter niet drukken. Maar daarover later meer.

Benny's Big Show Orchestra wederom op TV.

Woensdag 24 april Ned. 3 "tijd voor Max" live vanuit studio 23 vanaf 17.30 tot 18.30 uur.

De uitzending van vorig jaar nog maar even ter herinnering:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten