vrijdag 16 november 2012

December drukte!

Tsja, het is op zich al een drukte, zo in december, voor de meeste van ons. Maar als je dan ook nog een "hobby" hebt, waarbij andere (collega muzikanten en artiesten die je als orkest begeleid) gewoon op je rekenen dat je er bent, dan moet het maar gewoon, punt uit.

En zo werkt het in het wereldje van muzikanten.

Begrijp me goed. Niet dat dit nu zo levensbedreigende situatie is, die hele drukke december maand, dat nu ook weer niet. Maar dit jaar komt het een en ander nu even niet echt gelukkig uit allemaal. Jammer dan en pech gehad. Of te wel; deal with it. En dat doen we dan maar braaf.

Zo hebben we 2 optredens vlak achter elkaar op de agenda in december staan. De eerste op de 15de en op de 17de nog zo eentje van het zelfde kaliber.
Nu is die van de 15de al hieronder besproken. Wat rest is dan het verhaal over de 17de.

2 jaar geleden waren we daar ook al voor ingehuurd, in die grote sporthal in Veldhoven. Een groot gala bal, helemaal in stijl, De dresscode is dan Black Tie. Gala dus.

In dit geval werderom met Jorge Castro ( en die hebben we toen ook mogen begeleiden) En Gerard Joling gaat ook nog even zijn opwachting maken. Genoeg te doen weer om alle muziek voor die avond weer in orde te krijgen. En daarom nog weer even "lekker druk".

Heerlijk die gala's, zeker twee verschillende vlak achter elkaar. Maar gezellig, leuk en altijd weer lekker met muziek bezig. En daar gaat het dus om.

Een paar fototjes van 2 jaar geleden:





zondag 4 november 2012

Nieuwe info pagina China tour 2014

Vanaf heden is er een nieuwe info pagina geopend waar alle nieuwtjes te vinden zijn over de op de handen zijnde nieuwe tournee van Benny's Big Show Orchestra in 2014

http://bbsoinchina.blogspot.nl/




zaterdag 3 november 2012

Opnieuw naar Rotterdam!!

Ook dit jaar weer een groot besloten feest gaan opluisteren met ons orkest in Rotterdam.

Vorig jaar was dat nogal een succes geworden en ja, dat vraagt om meer natuurlijk. Of wij dat vervelend vinden? in zijn geheel niet! Nog niet misschien!!!!

Dus, wederom naar Rotterdam met ons voltallige orkest. Dit jaar weer met andere bekende Nederlandse sterren op ons podium.

Henk Poort, we kennen hem waarschijnlijk nog wel het beste als het spook uit "the Phantom of the Opera". Een heel bekende klassiek geschoolde top zanger.

En dan Xander de Buisonje, ook bepaald geen onbekende uit de muziekwereld.

Dat wordt de komende tijd weer even stevig aan 't repeteren met het repertoire van beide heren.

Hoe dan ook, we gaan er weer stevig tegen aan, de komende tijd.



En als ik het nu helemaal goed begrepen heb zijn de onderstaande dames ook weer van de partij:


En daar hebben we uiteraard ook helemaal geen problemen mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!!!