zaterdag 25 juli 2015

Vakantie periode voor BBSO

Waarschijnlijk is het u al opgevallen en wellicht bent u er ook al druk doende mee bezig, vakantie vieren. Of gewoon lekker even helemaal niets.

Niet echt een onbekend verhaal in deze periode van het jaar en zo ook voor het orkest. Afgelopen woensdag hebben wij onze laatste repetitie gehad voor de zomervakantie. Dat betekend dan ook dat wij de gehele maand Augustus met andere zaken bezig zullen zijn dan muziek maken. Geen repetities en geen optredens.

Nu is daar niet iedereen even gelukkig mee, maar in een dergelijk groot orkest zoals het onze heb je nu eenmaal te maken met een grotere verspreiding van vakanties van de orkestleden. Het is niet anders, helaas.

Wij zijn er dus weer in september en dan mogen we meteen weer "vol aan de bak", want zoals u wellicht het al gezien heeft op de nieuwspagina van de BBSO website staan (zie: http://www.bennysbigshoworchestra.nl/nieuws/ ) er een aantal belangrijke optredens op het programma, waar wij nog wel even onze "handen aan vol hebben". Nu kan ik daar op dit moment niet veel meer over vertellen als wat er op dit moment op de website staat, maar gelooft u het gerust van mij, dat dit nog wel een spannende uitdaging is, muzikaal gezien.

Uiteraard wordt er achter de schermen door ons management en PR groep verder gewerkt aan het binnen halen van optredens, want tenslotte is de agenda van 2015 nog niet echt vet gevuld.

Een interessante die openbaar toegankelijk is heb ik echter al wel voor u. Noteer 29 november maar alvast. Daar gaat u BBSO meemaken waar we het uiteindelijk het beste in zijn, precies! leuke feestjes muzikaal aankleden. En in dit geval is het nog eens voor een goed doel ook.
Zie voor verdere informatie  www.wadua.nl

 
 
Ondertussen gaan wij even van onze vakantie genieten, u ook? We zie u terug in September.