zaterdag 28 februari 2015

Just like Tina Turner!

Just like Tina Turner?

Je bedoeld als Tina Turner?................................... Eh Ja...............!
Die van Ike en Tina Turner?...................................Eh Ja...............!

Maar...............Dat is toch een hele grote ster?........Eh Ja...............!

En die gaat met jullie in de Kentering spelen?........Eh Nee............!

HO.......... STOP! Voordat we dadelijk hele grote misverstanden gaan krijgen, die hadden we namelijk in het recente verleden al een paar voorbij zien komen, maar dat had dan meer te maken met speellocaties en dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Je moet geen suggestieve dingen gaan lopen verkondigen. Dus........

Just Like Tina, betekend dan ook "net als"! snappie?

En waar hebben we het dan concreet over?......................................Precies onze "Night of the Popclassics" Editie 2015!!

En wie staan daar nu op het podium? Inderdaad;

 "Benny's Big Show Orchestra"
 
 en

"Just like Tina Turner"

En dat is dus geen Tina Turner, maar wel een onvoorstelbare goede look alike. En guess what? Ze zingt ook nog eens, zoals Tina Turner. Sterker nog, je hoeft je ogen niet eens dicht te doen om het mee te maken. Want als deze dame het podium op komt.................................Ja.......... dan is het gewoon net als Tina Turner.

Nu snap je dan ook van waarom Just Like Tina Turner!! Maar of dat je het verschil nu kunt ontdekken??? Nou...................!!! Dat wordt heel lastig, zo niet, nagenoeg onmogelijk!!!!

En echt waar, er is maar een manier om dat te ontdekken!! Precies................We zien jullie dus allemaal in "De Kentering" in Rosmalen op zaterdag 18 April. Oh oh, dat gaat een echte onvervalste knaller worden!!

Voorproefje? Vast wel!!! kom ie aan!!!!




 
 
By the way, wisten jullie al dat bovenstaande dame al eerder bij ons op het podium stond? Voor de gene die het niet goed meer kunnen herinneren, het was in 2010,zie het onderstaande: