donderdag 22 januari 2015

The Night of the popclassics 2015

Voor zover je het nog niet had gezien, o.a, via Facebook of de agendapagina van onze website,  hij zit er toch echt weer aan te komen; "The Night of the popclassics editie 2015".

Zoals voorgaande jaren ook zal ook deze avond weer gehouden worden in "De Kentering" in Rosmalen. Min of meer onze vaste locatie, als het gaat om concerten te geven naast de Remise in Drunen, waar we wekelijks repeteren. Een "thuiswedstrijd" als het ware. We hebben dan ook als orkest een hele geschiedenis met Rosmalen en met de Kentering in het bijzonder. Neem maar alvast een kijkje in de wederom vernieuwde Kentering via: www.de-kentering.nl

Ondertussen zijn wij met een aantal speciale gasten ons aan het voorbereiden op deze nieuwe editie van weer een geweldige muzikale happening. Wie die gasten zijn? Nou dat houden we nog even als verassing bij ons, maar dat ook dit weer een hele leuke avond gaat worden, dat staat alweer bij voorbaat vast. Tenslotte zijn wij het grootste poporkest van Nederland en als we dan weer een avondje popclassics mogen doen...........Tsja, dan is verdere uitleg volstrekt overbodig, maar dat dit dan weer een avondje gaat worden waar wij toch stiekem wel op ons allerbeste zijn met die popclassics, och!!! Er is echt maar een manier om daar nu goed getuige van te zijn, maar die hoef ik dan niet verder uit te leggen, toch?

Ga dus de datum van zaterdag 18 April in je agenda noteren en zorg dat je erbij bent, dan doen wij de rest en hebben we weer met zijn allen een hele gezellige muzikale avond.

Verdere informatie komt binnenkort uiteraard via onze orkestwebsite: www.showorkest.com