maandag 29 december 2014

In 2015

Het gaat een apart jaar worden, 2015. De crisis is voorbij zegt men, maar ja, wie zijn dat dan "men"? Wie het weet mag het zeggen en of dat de crisis dat inderdaad voorbij is? Voorlopig hebben wij met ons orkest daar nog niet veel van gemerkt, sterker nog, eigenlijk helemaal niets.

Dus ja 2015? Wat gaat het nieuwe jaar ons brengen? In ieder geval is het entertainment wereldje op dit moment heel erg voorzichtig, nog steeds.

Maar goed, daar zit u natuurlijk allemaal niet echt op te wachten, op dit soort minder gezellige berichtgevingen. Vandaar dan ook dat wij het nieuwe jaar maar weer eens stevig muzikaal gaan inleiden. Net zoals het vorige jaar, in ons eigen "hoofdkwartier", waar u ons zoals gebruikelijk op de woensdagavond zult aantreffen. Maar dan zijn we met de repetities bezig en ook dat gaat nog wel even door het komende jaar. Tenslotte zit er stiekem wel weer het een en ander in de spreekwoordelijk pijp. Maar daarover later meer.

Dus.....op zondag 18 januari bent u van harte welkom om het nieuwe jaar samen met ons in te luiden in Partycentrum "De Remise" in Drunen en dat dan helemaal gratis.