dinsdag 12 augustus 2014

Er voor gaan!

Juist, "er voor gaan" of "we gaan ervoor" een cliché uitdrukking? Waarschijnlijk wel, maar of dat deze dan minder op de waarheid berust? Och, het is toch maar weer een uitdrukking om aan te geven dat het weer een heel interessant muzikaal najaar en winter gaat worden van 2014.

Of dat we niet al genoeg opvallende dingen gedaan hebben dit jaar? Nou......... voor een clubje zoals het onze? Ik dacht 't wel. allereerst onze 2de Chinese Tour van April/Mei.





Dan hadden we onze, inmiddels tot jaarlijkse "Swinging Sentation Party" in de Kentering in Rosmalen.
 


Daarna ook nog even TV opnames voor het programma het Artiestencafé, van Boschtion televisie uit Den Bosch.



En ja, daar was hij dan weer, iets waar we echt elk jaar weer naar uitkijken; Tinte!



Dat was het? Nee hoor, er zit nog het een en ander in de pijp. Alleen wat nu even jammer is, is het feit dat dit weer van die besloten feestjes zijn. Nu komen die elk jaar weer voorbij en dat zijn dan in de regel weer van die optredens waar helaas niet iedereen naar binnen mag. Besloten feesten, met in de regel een begeleidende rol van ons orkest van artiesten, naast een eigen programma voor een dergelijke avond.

En of dat het nu Ben Cramer betreft of Xander de Buisonjé is die we mogen begeleiden, voor ons is het altijd een situatie van "er voor gaan". Want ondanks het feit dat het elke keer weer eenvoudiger lijkt om met dit niveau artiesten een podium te delen moet er gewoon stevig worden gestudeerd op die muziek van die artiesten.

Ok, Ben Cramer, daarvan weten we zo onderhand wel van hoe hij het graag heeft en wil hebben, dat is geen nieuws meer. Daarvoor zijn we al een paar jaar samen met hem bezig. En ja, het is nog een gezellige kerel ook, die Cramer. Maar we moeten er toch weer elke keer voor gaan.

In september, oktober en december dus weer, en weer op een besloten feest, met dit keer dan ook nog een vedette uit Almelo in september. We gaan er dus maar weer voor, gewoon zoals altijd!!!!!! en oh oh, wat erg vinden we dat. Niet dus, heerlijk is het gewoon om in fatsoenlijke situaties te mogen spelen met zo af en toe eens een gezellige artiest op het podium.

Binnenkort, gaan we er weer voor!! Gewoon er voor gaan!!