zaterdag 29 maart 2014

De Kentering, Rosmalen

Op het moment van dit schrijven, op een zonnige zaterdagmiddag aan het einde van maart, en dan ook nog eens lekker in de tuin kunnen zitten met een graadje of 20, hebben we nagenoeg het eerste kwartaal van 2014 achter ons en wordt het druk voor ons orkest, heel druk.

De spreekwoordelijke puntjes worden nu muzikaal gezien op de i gezet voor de Chinese tour. Wat rest is dan nog een stuk show element. We zijn tenslotte niet voor niets het grootste podium show orkest van Nederland. Er gaat dus nog wel even het nodige aan choreografie aan onze Chinese show worden toegevoegd. En daarmee moet het "feestje", welke we in China een stuk of 6 keer gaan doorvoeren toch wel podiumklaar zijn.

Eind april en begin mei gaat het dan daar in het verre oosten gebeuren. Maar ja, als je zelf niet naar Shanghai gaat afreizen zul je er zeer waarschijnlijk maar heel weinig van mee krijgen, buiten de berichten om die live vanuit China op onze website gaan komen.  Onze echte fans doen we dan eigenlijk wel wat onrecht aan. Dat kan natuurlijk never nooit de bedoeling zijn, dachten wij en dus...........

Inderdaad. op zaterdag 31 mei in de kentering in Rosmalen gaan we onze eigen fans toch eventjes laten genieten van wat wij ook in China hebben lopen uitspoken.  Een groot deel van het repertoire van de Chinese theatershows gaan we jullie daar gewoon presenteren, net terug uit China, met mogelijk nog wat naweeën van de opgelopen jetlag, maar daardoor beslist niet minder fanatiek of deels ingekakt.

Nee hoor, gewoon als vanouds vol gas er tegenaan.

Dus, we zien jullie graag allemaal heel gezellig in de Kentering in Rosmalen op 31 mei.

Kaarten voor dit geweldige feest zijn binnenkort te verkrijgen en uiteraard krijgen de echte fans van "Benny's big show Orchestra" gewoon 50% korting op de toegangsprijs. Ben je nog geen Fan van het orkest? meld je dan snel aan via onze website!!


Verdere informatie over deze wel heel leuke en gezellige avond, uiteraard te vinden op onze website;