donderdag 21 november 2013

De Ben Sings Frank Sinatra TV Special

In het vorige bericht had ik het al aangekondigd, maar die informatie was nog niet geheel compleet. Nu wel. De TV show die we in juni van dit jaar hebben opgenomen i.s.m.met Ben Cramer en omroep MAX, gaat uitgezonden worden op:

Vrijdag 3 januari 2014, om 17.30 uur op Nederland 2.

Dus noteer het bovenstaande!







donderdag 14 november 2013

TV show 2013

Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat we er wederom waren, in het mediapark in Hilversum. En ja, dit keer niet maar even voor een nummer, zoals de 2 voorgaande keren. Nee, een hele show van ongeveer een uur moest het gaan worden. En ja, dat hebben we dan ook gedaan met onze grote vriend Ben Cramer die het repertoire van Frank Sinatra, feilloos wist neer te zetten.

Ben Cramer en Benny's Big Show Orchestra, zelden hebben we een dergelijk goed werkende gezellige maar vooral productieve muzikale relatie met een van de Nederlandse bekendere artiesten gehad. En eigenlijk is gehad niet juist omschreven. Nu nog en gegarandeerd ook in de toekomst staan we weer gezellig gezamenlijk op een theater podium, Hilversumse studio of op een andere gelegenheid weer muziek te maken.

Na de Theater tour van vorig jaar waarin Ben Cramer met ons in de Nederlandse theaters onze Jukebox tour samen met Maggie MacNeal hebben gedaan, is er een plan opgepakt om een televisie special te maken rondom het repertoire van Frank Sinatra. En zo stonden we voor de derde keer op het mediapark in Hilversum om het plan vaste vromen te gaan geven.

Het resultaat van die dag van opnames en het gehele "circus" wat daar nu eenmaal bij hoort gaat op 3 januari 2014 uitgezonden worden bij omroep Max.

En of je nu van Frank Sinatra of Ben Cramer een warm gevoel gaat krijgen of juist helemaal niet, het maakt ons niet uit, echt niet. Muzikaal was het een succes en weer een dijk van een geweldige ervaring opgedaan en die neemt ons niemand meer af.

Als je het toevallig dan toch wel interessant denkt te vinden om het te gaan zien, dan zou ik zeggen; noteer die datum van 3 Januari 2014.

Een kijkje achter de schermen in de Hilversumse Studio's op het Media park: