zaterdag 30 juni 2012

Tinte 7 Juli 2012

Op weg naar Tinte,

Een klein dorpje onder de rook van Den Brielle vlak bij Rotterdam. Zo klein, dat als je even niet oplet je er meteen weer doorheen gereden bent. Voor BBSO het jaarlijkse "uitje". Want eerlijk is eerlijk, in Tinte kennen ze ons ten voeten uit. We zijn er in de afgelopen tien jaar eens niet geweest, dat had de organisatie beter even niet kunnen doen. Protest uit de omgeving was het resultaat en niet zo een klein beetje ook.

Dus ook dit jaar staan we er weer en het wordt wederom weer een knalfeest. De "Jukebox On Tour" in een festival editie gaat het worden, inclusief Ben Cramer.


Een tentje waar een slordige 3500 mensen in passen, een beetje lekker weer, stukje muziek, en wat verkoelende drankjes en het kan niet meer stuk.



Daarnaast, en dit is nieuw, gaan we eens zien of dat we dit "tentje"met wat speciale lichteffecten kunnen aankleden. Maar daar moet het publiek dan even zelf actief in worden. Nieuwsgierig? gewoon even naar Tinte komen en je gaat het meemaken


Dit mag je niet missen, en het leukste is nog dat je zelf mee kan bepalen welke muziek er gespeeld gaat worden, via: http://www.jukeboxontour.nl/tinte/