zaterdag 17 maart 2012

De volgende show

En het gaat maar door.

Een tour is nu eenmaal een tour. Dus de volgende show staat alweer te wachten. Dit keer een zogenaamde "thuiswedstrijd" voor me. Och, heel eerlijk gezegd, lijkt het allemaal wel extra spannend en zou het misschien ook wel moeten zijn. Maar, dat deze show zo veel specialer voor me zou moeten zijn? Nou nee! Dat klinkt misschien vreemd, maar zo zie ik het nu eenmaal. Het enigste grote verschil wat er is, is wellicht het gegeven dat ik nog nooit zo snel van mijn huis naar een speellocatie ga. Veel meer dan 5 minuten heb ik er aan reistijd niet inzitten, ook wel eens handig!. Wellicht zitten er in de zaal een aantal bekendere gezichten, als ik ze al ga opmerken. Maar dat was het dan ook wel. Verder ga ik er net zo fanatiek in als anders.

Och ja, 'n collega van me heeft me beloofd dat hij met een spandoek van 2x6 mtr. komt??? We gaan het mee maken,of niet, en ik denk het laatste. Hoe dan ook, een theatershow zoals de onze met Ben Cramer en Maggie MacNeal, blijft elke keer weer en andere uitdaging, dus ook in Uden. Daarna nog 2 shows en dan is het klaar, voor zover het de theaters betreft, voorlopig.

Er zit nog wat in 't vat. En ik had er al een keer wat over geroepen, maar meer dan dat dan ook niet.

En ja, jammer dan, tot dat die plannen helemaal stage ready zijn, ga ik er dan ook mooi niets over roepen.

Het theater en artiestenwereldje zit nu eenmaal heel vreemd in elkaar en het kan dus zo maar gebeuren dat we ineens live op televisie zitten, zoals een paar weken geleden. Maar daar had ik al het nodige over verteld.

Wat een feit is, is het gegeven dat wij er inmiddels wel "pap van lusten" en wij niet alleen. Ben C heeft grote plannen (met ons) en daar gaat gegarandeerd dan ook nog wel het een en ander van komen. En dat is dan ook alles wat ik er over los laat, voorlopig.

Voor die gene die de live tv uitzending hebben gemist, hieronder de herkansing.

En tot ziens bij de nog 3 resterende show van jukebox on tour.

31 Maart, theater Markant in Uden.
8 April, theaterhotel Almelo.
28 April, de Schalm, Veldhoven.